5 elementet që nuk duhet të mungojnë në garderobën e një gruaje, sipas Lou Doillon

Ikona e modës, këngëtarja, kantautorja, modelja dhe aktorja, Lou Doillon, këtë herë në lenten e Elegance, për stilin dhe këshillat e saj.

Cilat janë 5 elemente esenciale në garderobën e një gruaje?

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Gjysmë kg bizhuteri nga më të ndryshmet, (gris-gris, totem, etj).


Një palë këpucë super komode (çizme coëboy, atlete, etj).

Një bluzë me logo dhe me mesazh “old-fashion”.


Një perfecto.


Një pallto shumë të gjatë.


Dhe për sa i përket ikonës së modës që e frymëzon, ajo përzgjedh Little Edie!