Fustanet e kuq më të famshëm në Hollywood

Një fustan i kuq rrëmben gjithmonë vëmendjen, veçanërisht në kinema, andaj Elegance ju sjell fustanet që kanë definuar botën e filmit.

Nicole Kidman

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Michelle Pfeiffer

Meryl Streep

Marilyn Monroe dhe Jane Russell

Jessica Rabbit

Isabelle Adjani

Emma Stone

Cameron Diaz

Brigitte Bardot

Winona Ryder

Vivien Leigh