Alesia Xhemalaj në 10 pyetje nga Elegance

Ku ndodheni tani dhe me çfarë po merreni aktualisht?
Aktualisht ndodhem në teatër duke pritur të filloj provat për shfaqjen “Salome” me autor Oscar Wilde.

Cili është vendimi më i mirë që keni marrë ndonjëherë?
Vendimi më i mirë që kam marrë është padyshim të ndiqja pasionin dhe instiktim tim drejt rrugës së bukur drejt artit.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Kur e ndjeni veten të lumtur?
Kur marr benefitet e çdo investimi që bëj në jetë.

Kur e ndjeni veten të trishtuar?

Trishtimi vjen kur humbas komunikimin me botën.

Çfarë nuk do të kishit hedhur kurrë poshtë?
E para dhe e vetmja gjë që më vjen në mendje është familja!

Kë doni më shumë?
Alesia-n.

Cila është ajo gjë për të cilën do të thoshit: “Nuk do e bëj kurrë!”?
Të bëj kompromise duke shkelur veten time.

Cili është mëkati më i madh për ju?
Mëkati më i madh është të mos mëkatosh.

Cila është blerja juaj e fundit?
Blerja e fundit është parfumi Tom Ford Black Orkid.

Cili është qëllimi i jetës suaj?
Qëllimi është të jetoj të sotmen, të hedh vështrimin nga e ardhmja pa kthyer kokën nga e kaluara.