Monotipi i Anita Kavajës

Perspektiva e artistes shqiptare që ndan jetën mes Londrës dhe Tiranës, vjen…

Ekzistenca artistike e Armando Xhomos

Një përspektivë grishëse, e artistit që  është një emër ndërkombëtar në zhanrin…

Mes muzikës dhe filmit

Rrëfimi i artistes Gjilberta Lucaj  që ka bashkëpunuar me yjet e muzikës botërore…

Sensi artistik i Anna Ninës

Për shkak të pasionit të pashoq për detin, si një udhëtare e…

Driant Zeneli, artisti multidimensional

Mes lëmit të artit figurativ, e së fundmi botës së kinemasë me…

error: Content is protected !!