Gjeometri & stil

Arkitekti zviceran Bernard  Tschumi i njohur për “lojën” profesionale me format, ngjyrat e…

Kisha Martin Luther, Austri

Veshja e jashtme e kishës është bërë nga pllaka çeliku tetë mm,…

Një projekt bashkëkohor

Tirana është një qytet ku gjen pak nga gjithçka, histori dhe art,…

Mjeshtrat e dritës

Filozofia e Henning Larsen Architects tenton të ndryshojë botën…Një përqasje ndryshe, me…

Impulset e reja të Erick van Egeraat

Cili është arkitekti i njohur hollandez, që po ndryshon spektrin e stilit…

error: Content is protected !!