Dua Lipa: “Muzika, pasioni dhe dashuria ime”

Fenomeni më i ri muzikor në Britaninë e Madhe, por edhe kudo…

Për Elizën

Pasionante, kokëfortë, por besnike me miqtë! Ndoshta këto cilësi Eliza nuk do…

Ylli i Dinastisë

Joan Collins, ylli legjendar është imazhi seksi për bizhuteritë e Alexis Bitter…

Metamorfoza e Lori Hoxhës

Nuk flet për këpucët Louboutin! Për makinat e shpejtësisë, Ferrari apo Lamborghini!…

Tre zonja për një kauz!

Divat e kinemasë, skenës dhe ekranit nëpër botë grumbullojnë më shumë se…

Një ftesë nga Flutura Açka

Në krijimtarinë e saj, ka lëvruar zhanre të ndryshme të letërsisë, por…

error: Content is protected !!