4iG FORCON KOMPANITË ONE DHE ALBTELECOM NË SHQIPËRI

Përzgjidhet ekipi drejtues që do udhëheqë integrimin e dy kompanive Pikat kryesore:…

Zyrtarisht, EmRata dhe Sebastian Bear-McClard i japin fund martesës

Pas thashethemeve të shumta se Emily Ratajkowski dhe Sebastian Bear-McClard po firmosnin…

Credins Online – aplikacioni për çdo shqiptar

Banka Credins, sot një nga 2 bankat më të mëdha në tregun…

Lançohet aplikacioni digjital “Credins Learning Management System”

Të mësuarit në mënyrë të vazhdueshme mbetet një ndër qëllimet kryesore të…

One në mbështetje të Festivalit të Rinisë 2022

One Telecommunications iu bashkua edicionit të gjashtë të Festivalit të Rinisë, “Të…

Si të jeni një debatues i mirë?

One Telecommunications i është bashkuar për të dytin vit radhazi projektit të…

Think Green, Go Digital: Banka Credins drejt rritjes dhe transformimit digjital

Një event mjaft i bukur me temën: “Think Green, Go Digital”, u…

GRUPI NDËRKOMBËTAR I TELECOMUNIKACIONIT 4iG KA NJË DREJTUES TË RI STRATEGJIK

Róbert Budafoki është përgjegjës për portofolin ndërkombëtar të telekomunikacionit si dhe për…

Propozim i vërtetë, në një rrjet të vërtetë! Një histori dashurie në rrjetin më të mirë, ONE.

E keni parasysh fundin e një filmi romantik, ku regjisori vendos t’ju…

One Telecommunications mbështet “Idetë e Gjelbërta” 2022

Çdo ditë e më shumë i vihet theksi mbrojtjes së mjedisit dhe…

error: Content is protected !!