Diva Ermonela Jaho

Një rrëfim për artin dhe dashurinë, për suksesin e fundit në skenën e  Sydney Opera House! Ka qeshur, ka qarë bashkë me publikun, por në fund ka besuar në tri vlera të qenësishme që e portretizojnë atë si karakter: vullneti, sinqeriteti dhe të qenit idealiste! Sopranoja e famshme Ermonela Jaho, në një rrëfim për shumëçka…