Foto vintage të ikonës Marion Cotillard

Një prej aktoreve më brilante që na ka dhuruar Franca, Marion Cotillard, na ka dhuruar role fantastike, shumë klas dhe elegancë.
Për sa i përket Marion, kinemaja dhe publiku kanë rënë në një konsesus: aktorja franceze është padyshim një prej ikonave më të talentuara. Tipare mbresëlënëse dhe personalitet vibrant, janë kombinimi më i përkryer për artisten që e duan të gjithë.
Elegance ju sjell disa prej momenteve më të veçanta të Marion Cotillard.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code