Jubileu i Fadil Berishës!

I preferuari i femrave më të njohura të botës së modelingut, aktrimit dhe showbizit, fotografi i famshëm shqiptar Fadil Berisha, vjen në një intervistë ekskluzive për Elegance. Nga larmia e subjekteve që ka fotografuar ndër vite, tek projekti i fundit që mban firmën e tij. Zbulojeni se për çfarë bëhet fjalë, në përgjigjet  për revistën tonë!