Cila është pija që mund të rikthejë energjinë tuaj dhe ta bëjë ditën më të mirë? Ne e kemi përgjigjen dhe është Taittienger! Shampanja e mrekullueshme, me shijen e duhur e cila e kthen verën dhe të nxehtin në freskinë ekzotike që të gjithë e dëshirojmë.

Taittinger përmban shijen unike dhe delikate, e cila e ka shumë të thjeshtë t’ju fitojë shqisat dhe t’ju ndryshojë ndjesitë.
Shija e frutave ekzotike, aroma dehëse e freskuese e bëjnë Taittinger opsionin e vetëm, shampanjën që ju duhet dhe shijen që duhet të ndjeni!

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Ekskluzivisht për Shqipërinë, shijen e pakrahasueshme të Taittinger e servir Santa Margarita, distributori i vetëm në vendin tonë, i ndodhur në Tiranë. Një sukses 300-vjeçar e shoqëron pijen më të veçantë në botë, ndaj që prej krijimit të shishes së parë e deri më sot, Taittinger është kthyer në të ftuarin kryesor të çdo eventi, në përbërësin e çdo gote dhe në pijen që di të ofrojë vetëm më të mirën!

Në një event të jashtëzakonshëm, me pjesëmarrjen e biznesmenëve të njohur dhe shumë të suksesshëm, Taittinger më në fund zë vendin e duhur edhe në Shqipëri, duke u shijuar dhe degustuar, për të mrekulluar të pranishmit.
Freskisë së frutave që pija përmban iu bashkua edhe dekori i këndshëm, me bazë natyrën, ku ngjyrës rozë iu besua dekorimi i interiorit.

Santa Margarita ndodhet pranë “Librit Universitar” dhe ju fton të shijoni shampanjën e preferuar të James Bond dhe të gjithë atyre që e provojnë. Provo shijen që duhet të ndjesh!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!