Klodi Mengri

Ajo ka lindur në 25 qershor të vitit 1971. Është një nga ikonat e modës dhe stilit të personalizuar në kryeqytet, një status i konfirmuar ky falë daljeve të shpeshta publike dhe angazhimit pranë TvKlan si Drejtoreshë Imazhi dhe  drejtimit të kurseve profesionale pranë agjencisë së njohur të modelingut në Tiranë, Grace Models.

Markë
Këpucët, formë pasioni e pandryshueshme për mua! Do provoja të vishja artin e shumë mjeshtrave që njoh. Preferoj këpucë komode, të sheshta(stil maskil, minimal). Martiniano, 350 euro