Arkitektura flet gjuhën e grave!

Arkitektura është arti dhe shkenca e projektimit të ndërtesave dhe strukturave. Një përkufizim më i gjërë do të përfshinte në qëllimet e saj projektimin e çdo gjëjë të ndërtuar duke filluar në makroniveli deri tek planifikimi i qyteteve dhe projektimin urbanistik. Zakonisht projektimi arkitekturor lidhet me ndërtimin dhe çmimin e ndërtesës, si edhe me funksionalitetin dhe estetikën e përdoruesit. Sigurisht që roli i njeriut në raport me arkitekturën është shumë i rëndësishëm, por edhe në këtë fushë sin ë pjesën më të madhe gruaja ka nja qasje dytësore. Duke kërkuar për gratë që kanë revolucionarizuar imazhin e botës, vetëm nga ato bashkëkohoret numëruam plot 26 të tilla të cilat kanë kontribuar për të kthyer një faqe të re në historinë e qytetve, pse jo edhe shteteve. Ne kemi përzgjedhur 7 gra të cilat kanë ndryshuar imazhin e botës duke e bërë atë një sferë më të mirë për të jetuar.

Për më shumë shfletoni Elegance.