Disa kanë stil, disa jo! Arritja më e madhe e një njeriu që merret Me stilin e jetesës dhe mbi të gjitha me influencimin. E rrymave të modës, është ta kthejë këtë në profesion dhe mund të themi se Matthew Zorpas e ka arritur këtë.

Për më shumë shfletoni Elegance