Ndriço hapësirën

Jepini dritë ambienteve tuaja, duke zgjedhur llambadarin e duhur! Forma të veçanta, ngjyra, copa ose gurë të çmuar…Bëni zgjedhjen tuaj! 
Modelet e fundit të llambadarëve, që i japin jo vetëm ndriçim ambientit tuaj, por e transformojnë gati në një skenografi të vërtetë, falë stilit dhe dizajnit, unik, kthehen në elementë must për hapësirën tuaj. Modern, të thjeshtë, gold tone, me gurë kristali apo swarofski, profesionistët e interior design sugjerojnë që zgjedhja juaj të jetë varësisht ambientit, ngjyrave që mbizotërojnë në të, orendive, etj.

Llambadar

Tommy Mitchell

Çmimi: 6,300 euro