Brenda bareve sushi në Paris

Kulinaria japoneze vijon të frymëzojë çdo vend, veçanërisht Parisin. Thjeshtësia, minimalizmi dhe kombinimet fantastike të shijeve të sushive, bashkohen me një interior mbresëlënës. Sot, do të hyjmë brenda disa prej bareve më të famshme në Paris, për t’u njohur më nga afër me interiorin e tyre.


Kanadé


Matsuhisa Niwa


The Abyss


Le Bar des Prés

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Sushi Shunei