Olta Gixhari, Diva e Gate

Është e famshme për qëndrimin e saj prej Dive, e komentuar pa fund për tipin shumë moskokëçarës dhe indiferent, Olta Gixhari është pa dyshim një prej aktoreve më të suksesshme të Teatrit e Kinemasë e po ashtu një prej figurave publike më të ndjekura.
Olta, ka tashmë një bashkëpunim me një prej kompanive imobiliare më të rëndësishme në të gjithë botën CENTURY21, një logo shumë e rëndësishme për nga cilësia e shërbimeve që ofron dhe mbi të gjitha për pushtetin financiar që kjo kompani mbart. Biznesin e saj e ka quajtur “Gate”, një portë që të çon në një rrugëtim të ri.

Për më shumë shfletoni Elegance