Shtëpitë mbi pemë janë dizenjuar për të na sjellë më afër jetës së egër, natyrës dhe dëshirës për të qenë sa më pranë vetes. Këto shtëpi na kthejnë pas në kohën kur njerëzit ishin vazhdimisht të rrethuar nga kafshë të egra, duke gjuajtur për ushqim dhe duke jetuar në harmoni me natyrën. I kujto¬jmë gjithmonë shtëpitë mbi pemë si pjesë të fëmijërisë, kur luanim lojëra dhe hipnim mbi pemët e oborrit, ndaj kemi përzgjedhur këto 12 shtëpi, të cilat konsiderohen si më të mrekullueshmet në botë. Kjo është galeria e shtëpive më impresionuese mbi pemë të dizenjuara nga arkitektët dhe studentët më të sukseshëm në botë.

Për më shumë shfletoni Elegance

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!