10 Pyetje me Michael Kors

Si e shpenzon kohën e lirë?
Shkoj në teatër.

Si të pëlqen ta nisësh ditën?
Me çaj të ftohtë, manaferra dhe petulla.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Për sa kohë ke qënë pjesë e botës së modës?
Që prej vitit 1981.

E mban mend punën që ke shitur për herë të parë?
Një çantë të pikturuar handmade. Për më tepër, isha vetëm 11 vjeç!

Me cilin material dizenjon me shumë dëshirë?
Kashmiri.

Materiali me të cilin preferon të vishesh?
Pambuku.

Cila është pjesa më e bukur e punës tënde?
Njerëzit që takoj.

Cila është pjesa më e vështirë?
Koha, kalendari.

Çfarë nuk ke mësuar ende?
Të kem durim.

Pushimet ku ke kaluar më bukur?
Në Afrikë.

Burimi: 73 Q’s by Vouge.