24 Nëntori shënoi traditën e përvitshme të mbajtjes së American Music Awards. Personalitetet më të rëndësishme të muzikës, por jo vetëm parakaluan në tapetin e kuq, duke sjellë tendencat më të reja të stilit dhe magjisë që moda ofron.
Shfletoni albumin për të parë disa prej veshjeve më të pëlqyera në AMA 2019.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!