Kur flasim për stilin, nuk mund të mos kujtojmë Coco Chanel dhe revolucionin që ajo solli në industrinë e modës. Krijuesja e brand-it më të pëlqyer në botë, Chanel, është përkujtuar denjësisht me një sfilatë madhështore dhe spektakolare në Grand Palais.
Magjia e modës dhe e interiorit perfekt u ndërthurën për të na mrekulluar.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!