Stili bohemian në ballkonin tuaj

Stili bohemian është pa dyshim një ndër të preferuarit e interior dizajnerëve dhe jo pa qëllim. Ai është natyral, komod, praktik dhe tepër tërheqës për syrin e të gjithëve. Këtë herë, stili bohemian zhvendoset në ballkonin e shtëpisë suaj, për të krijuar një skutë të rehatshme, plot stil.

Elegance ju sjell disa këshilla si ta adaptoni sa më mirë këtë stil, për të përfituar më të mirën e shpirtit bohemian.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Ngjyrat nuk i bëjnë dëm askujt, përkundrazi…


Një çati për më shumë freski.


Lule dhe gjelbërim!


Miks ngjyrash dhe motivesh.


Strukturë, teksturë, stil!


Monochrome është magjia!


Drita për një natë fantastike!


Less is more.