Historia e “Virgjëreshës së betuar”

Një produksion kinematografik që e çoi Shqipërinë në “Berlinale” në sfidë për…

Oriana Kurteshi: Një artiste e vërtetë

Me vetëm 500 dollar në xhep dhe një valixhe në dorë të…

Misteret e Arben Golemit

Piktura abstrakte me konture të theksuara, përthyerje e shkrirje të ekzagjeruara trupash…

Gazmend Leka: Ju rrëfej 34 mëkatet e mia

Mes miqsh në një lokal të vogël përbri Galerisë Kombëtare, Gazmend Leka…

Genti Korini: Një qasje religjioze në art

Ai i takon gjeneratës së re të piktorëve, atyre që respektojnë traditën,…

Edmond Gjikopulli: “Muzeu i idhujve”

E shkuara dhe e tashmja janë bashkë në shoqërinë shqiptare. Shohim kudo…

Monotipi i Anita Kavajës

Perspektiva e artistes shqiptare që ndan jetën mes Londrës dhe Tiranës, vjen…

Ekzistenca artistike e Armando Xhomos

Një përspektivë grishëse, e artistit që  është një emër ndërkombëtar në zhanrin…

Mes muzikës dhe filmit

Rrëfimi i artistes Gjilberta Lucaj  që ka bashkëpunuar me yjet e muzikës botërore…

Sensi artistik i Anna Ninës

Për shkak të pasionit të pashoq për detin, si një udhëtare e…

error: Content is protected !!