Tastiera lëvizëse

Një  zgjedhje optimale për të gjithë ata që punën e marrin me…

Candy, Candy

Nga Judith Leiber. Ngjan si një karamele, por në fakt bëhet fjalë…

Burrat e zgjuar jetojnë përgjithmonë

Kështu thotë aktori i madh Bruce Willis dhe kështu është po të…

Buf i aplikuar

Në tonalitetin gri të kësaj çantë sportive për meshkuj nga Valentino Garavani…

Gent Baholli, avokat pranë një institucioni financiar në Tiranë

Dita e parë e javës për një avokat, është e programuar mes…

Transportues personal

Ninebot One E njihet si një mjet i zgjuar dhe goxha në…

Një smartphone ndryshe

Për krijuesit e këtij smartphoni,Runcible Electronic, duket sikur koha ka mbetur vite…

Uluni, për një  foto

Nga Woouf Sjell të qeshura në shtëpinë tuaj! Në analogji të plotë…

Putër tigri

Nga Kenzo  Me formën e mirëfilltë të një putre tigri, me veshje…

Zgjedhje praktike nga Tod’s

Nuanca e së kuqes tërheqëse, në këto këpucë moccasin, e bëjnë ditën…

error: Content is protected !!