Një smartphone ndryshe

Për krijuesit e këtij smartphoni,Runcible Electronic, duket sikur koha ka mbetur vite pas, sa i takon dizajnit të kursyer, por assesi formës së veçantë të tij. Në pjesën e jashtme, është i veshur nga një material druri ose metal i lëmuar, për ta bërë më praktike mbajtjen e tij në dorë. Kjo formë e çuditshme përmban softuer, i cili quhet ‘app-centric’ dhe me anë të tij mund të kryeni telefonata, të shkëmbeni mesazhe, lundroni në internet apo të shkrepni foto, etj.

Çmimi 135 euro

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code