Të rinj dhe të suksesshëm

Prezantuesi i Top Select Mishel Rrena është sot  një prej fytyrave të…

5 ditë me stilin e arkivistes Enkeleda Kapo

E hënë Kjo pallto, duket si një mozaik arti, mes një portreti…

Femra në karrierë, Elona Hametaj

Një femër në karrierë, mbetet gjithëherët në tentativë të vazhdueshme të ruajtjes…

Aristokracia e Evropës që shkëlqeu në dasmën mbretërore në Tiranë

Ceremonia e dasmës mes Princit Leka II dhe artistes Elia Zaharia, në…

Profesioni i jetës së Zhaklin Lekatarit

“Politika qendron mbi të gjitha profesionet, dhe po nuk u more ti…

Odeta Nishani: “Jeta ime si Zonja e Parë”

Një rrëfim assesi protokollar, përtej mureve të rezidencës presidenciale…Profili ndryshe i Zonjës…

Anxhelina Kotorri, studente në Fakultetin e Drejtësisë

E hënë Casual Chic, është zgjedhja e saj për fillim javën. Një…

Pushimet ideale të Enri Dalti

Në eksplorim të vazhdueshëm të destinacioneve të reja, ai është ndër individët…

Amos Zaharia: “Nuk pres asgjë nga jeta”

Ku ndodheni tani dhe me çfarë po merreni? Ndodhem në shtëpi, dhe…

5 ditë me stilin e Alba Shehut, mjekes së përgjithshme në Tiranë

E martë Fundi i bardhë, me motive artizanale, është kombinuar me një…

error: Content is protected !!