Kompania Bullgare, Albania Telecom Invest AD blen nga OTE, Telekom Albania për 50 milion Euro

OTE ka ndërmarrë një marrëveshje për të shitur të gjithë aksionet e…

Veza AIBA, çdo ditë me ju për 25 vite!

Një intervistë me Bora Çepelin, drejtoresha e marketingut në AIBA Group. “AIBA…

GATI. AL, të mbaron punë!

Ajo që konsiderohet në ditët e sotme si një ndër sfidat kryesore…

100.000 mijë të huaj blejnë prona në Shqipëri!

Jonian Antoni, Administrator/CEO i agjencisë Century 21 Albania, i ftuar në programin…

5 Mënyrat për të rritur biznesin tuaj nga Monique Alvarez në TESS.

Në ambientet e shkollës së estetikës TESS, një grup sipërmarrësish dhe përfaqësues…

Alban Skënderaj ambasador i “Tungjatjeta…Jetë” një projekt i World Vision Shqipëri & Kosovë

Në prag të këtyre festave ku dëshira për të ndarë me ata…

error: Content is protected !!