Djemtë e Belanos nga Andrea Vitali

Një karusel pështjellues, ngjarjesh dhe personazhesh, tejet interesant dh zbavitës. Ndërkohë, përmes një detajimi momentesh pikante, del në pah përmes penës së autorit portretizimi më i vërtetë dhe i thellë i Italisë. Ndaj, leximi i këtij romani të mban peng të historive të njëpasnjëshme.

Çmimi 1,000 lekë

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code