E kemi njohur si drejtuese në “Institutin e Sigurimeve të Kujdesit Shëndetësor” dhe në poste të një natyre publike, por Elvana Hana, është një figurë suprizuese me shumë dimensione. Prej 5 vitesh drejton televizionin e vetëm ekonomik në vend “SCAN”, një eksperiencë shumë interesante që siç edhe Elvana na rrëfen është shumë stimuluese dhe kreative. Një zonjë me shumë pasione dhe mbi të gjitha një grua që ka vendosur të sjellë ndryshime në punën që merr përsipër.

Për më shumë shfletoni Elegance.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!