Fashion is going green!

Është momenti i së gjelbrës, ngjyrës së sezonit vjeshtë-dimër 2021!
Fashion dizajnerët dhe vajzat më stylish kanë zgjedhur pikërisht të kombinohen me tonet e smeraldit, për të shkëlqyer!
Elegance ju sjell disa ide dhe frymëzime se si të visheni dhe të dukeni tejet komode dhe autentike.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Çfarë të blini?


Golf nga Stella McCartney
Çmimi: 348$

 


Pulovër të thurur nga The Frankie Shop
Çmimi: 127$

 


Çantë nga Balenciaga
Çmimi: 1,390$

 


Fustan nga Staud
Çmimi: 279.76$