Fuqia e ngjyrës gold në kinema

Ngjyra gold tregon luks, elegancë dhe fuqi. Këtë e dinë më së miri regjisorët dhe yjet e kinemasë, ndaj ju risjellim në vëmendje disa prej fustaneve që kanë lënë gjurmë në botën e filmit.


Marilyn Monroe në filmin “Men Prefer Blondes” (1953).

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Grace Kelly në filmin “La Main au Collet” (1955).


Elizabeth Taylor në filmin “Cleopatra” (1963).


Vanessa Bell-Calloway në filmin “A Prince in New York” (1988).


Sharon Stone në filmin “Casino” (1996).


Gwyneth Paltrow në filmin “Shakespeare in Love” (1998).


Gong Li në filmin “The Forbidden City” (2006).


Keira Knightley në filmin “Pirates of the Caribbean: Secret of the Cursed Chest” (2006).


Nicole Kidman në filmin “At the Crossroads of Worlds: The Golden Compass” (2007)


Scarlett Johansson në filmin “Two Sisters for a King” (2008).


Charlize Theron në filmin “The Hunter and the Ice Queen” (2016).