Shkrimtarja dhe përkthyesja Mira Meksi surprizon sërish në këtë edicion të ri të “Panairit të Librit”. Me një këndvështrim unik mbi padronin e joshjes, venecianin Kazanova që kësaj here mesa duket lidhte me një dramë të fëmijërisë e cila e përndjek duke e shtyrë drejt një hakmarrje. Krimi, tradhëtia, pasioni dhe magjikja përmblidhen në një rrëfim gjithpërfshirës në rreshtat e Meksit.
Në një intervistë për ne, shkrimtarja e romaneve na flet për novelën si një gjini të re që po hulumton viteve të fundit, tematikat që trajton së fundmi dhe sigurisht si e rrëfen ajo dramën dhe hakmarrjen e Kazanovës.
Për më shumë shfletoni Elegance.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!