Më e dashura Shqipëri

Një perlë e vogël, por me shumë vlerë! E tillë është Shqipëria jonë e dashur në sytë e të gjithëve, ndaj sot, do t’ju rrëfejmë disa prej vendeve të cilat kanë mahnitur çdokënd që i ka parë.

 

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Theth

Theth

I mrekullueshëm, mbresëlënës, magjik! Thethi është parajsa mbi tokë, një përrallë e cila gjithmonë do të mbetet një prej destinacioneve që na krenon.

 

Valbonë

Valbonë

Një tjetër përrallë me narrator Shqipërinë! Valbona është padyshim një vend i cili nuk harrohet lehtë.

 

Lurë

Lurë

Shtatë liqene të cilat janë gati t’ju lënë pa fjalë!

 

Koman

Koman

Nëse ju duhet një tjetër arsye për të vizituar Shkodrën e bukur.

 

Kanionet e Osumit

Kanionet e Osumit

Zgjedhja e duhur për një aventurë me familjen ose miqtë. Gjithashtu, pamja është spektakolare.

 

Ujëvara e Sotirës

Ujëvara e Sotirës

Një destinacion unik, fiks për një piknik të pazakontë.

 

Ujevara e Peshturës

Ujëvara e Peshturës

E mahnitshme dhe krenare, kjo ujëvarë ju fton të freskoheni dhe të zbuloni të gjithë qytetin e Tepelenës.

 

Lëpushë

Lëpushë

Për ata që adhurojnë të ftohtin dhe që duan të gjejnë një vend super unik.

 

Zvërnec

Zvërnec

Mund të vizitoni manastirin e Shën Mërisë dhe të shikoni një kryevepër arkitektonike.

 

Mozaiku i Bukuroshes së Durrësit

Mozaiku i Bukuroshes së Durrësit

Është ndërtuar në shekullin IV dhe njihet si një ndër mozaikët më të lashtë në Europë. Teknika e punimit është tejet e veçantë, ndaj gëzon adhurimin e të gjithëve.

 

Laguna e Kune-Vain

Laguna Kune-Vain

Një hapësirë e gjelbër, e cila është habitat ii një numër të madh speciesh të florës dhe faunës, njëkohësisht një spektakël natyror për pushuesit.

 

Apoloni

Apoloni

E ndërtuar në vitin 588 para Krishtit, Apolonia është një qytet antik, i cili gjithmonë ushqen kërshërinë e turistëve. E ndodhur rreth 12km larg Fierit, është një mëkat të mos e vizitosh.

 

Butrint

Parku Kombëtar Arkeologjik i Butrintit është një destinacion fantasik! Butrinti është një thesar i i fshehur, i nodhur pranë Sarandës, ndaj ju këshillojmë ta zbuloni!