Ndriço hapësirën

Jepini dritë ambienteve tuaja, duke zgjedhur llambadarin e duhur! Forma të veçanta, ngjyra, copa ose gurë të çmuar…Bëni zgjedhjen tuaj! 
Modelet e fundit të llambadarëve, që i japin jo vetëm ndriçim ambientit tuaj, por e transformojnë gati në një skenografi të vërtetë, falë stilit dhe dizajnit, unik, kthehen në elementë must për hapësirën tuaj. Modern, të thjeshtë, gold tone, me gurë kristali apo swarofski, profesionistët e interior design sugjerojnë që zgjedhja juaj të jetë varësisht ambientit, ngjyrave që mbizotërojnë në të, orendive, etj.

Llambadar

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Tommy Mitchell

Çmimi: 6,300 euro