Rehatou me stil

Karrige ose poltrona, të cilat mund të pozicionohen në çdo kënd të ambientit tuaj për një ndarje sa më praktike të hapësirave. Ndërthurja e dizajnit me detajet moderne realizojnë një arredim perfekt për ju.

Çdo element mobilimi duhet të perceptohet si autentik, në bazë të shijeve personale, por edhe asaj çka propozohet nga prurjet më të reja të interior design. Detaje të rafinuara, me linja të lakuara, të përshtatshme për një stil jetese bashkëkohor, por edhe luksoz, këto karrige dhe poltrone propozohen si një zgjedhje ideale për ju që doni të shtoni dozat e komoditetit dhe stilit në hapësirat tuaja.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

 

Gufram

Çmimi 420 euro

 

Eiffel Studio

Çmimi 1,300 euro

 

JKreativ

Çmimi 1,650 euro

 

Roberto Cavalli

Çmimi 7,800 euro