Shake për Studio 2054 Dua Lipa

Me siguri duhet të jeni informuar për koncertin multidimensional, virtual të Dua Lipës, në livestreaming nga Studio 2054, në 27 Nëntor, në orën 21:30 në platformën LIVENow!? Vështirë se mund të mos ju ketë mbërritur një lajm i tillë që po bën xhiron e portaleve dhe të rrjeteve sociale, anembanë botës. Informacioni nuk ka munguar të share-t edhe në kanalet e komunikimit të Vodafone Albania, që po u krijon mundësinë gjithë fansave të Dua Lipës të marrin biletat për ta shijuar këtë eksperiencë unike, si mundësinë e vetme për të kënduar e kërcyer me pop starin, në këto kohë pandemie ku konceret virtuale po kthehen si gjithçka tjetër në “new normality”.

Gjithsesi, nëse ende s’keni parë e lexuar, po jua përcjellim këtu, mes këtyre pak rreshtave mënyrën se si mund ta bëni tuajën këtë biletë shume thjeshtë nëpërmjet My Vodafone app ose Juth App. Si klientë Vodafone ti ke mundësi të marrësh biletën tënde duke ndjekur këto hapa:

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code
  • Bëj Shake në My Vodafone dhe zgjidh paketën “Studio 2054”
  • ose aktivizo kuponin “Studio 2054” per 200 Vcoins nga Vodafone More, dhe për Juth-istat  nëpërmjet aktivizimit të paketës GigaCube.
  • Menjëherë do merrni promo code me SMS dhe me këtë promo code regjistroheni në live-now.com dhe merrni biletën për të ndjekur koncertin virtual live të Dua Lipa, me 27 Nëntor, ora 21:30 në platformën www.live-now.com.

Duhet të dini se numri i biletave është i kufizuar, ndaj mos humb asnjë sekondë! Kush është i pari, përfiton i pari këtë koncert elektrizues, siç është dhe vetë Dua Lipa, sa herë që shfaqet në skenë, edhe kështu në distance me fansat e saj.