Të reja kuzhinë: Objekte funksionale

Dëshironi ta ktheni procesin e të gatuarit në art më vete? Përmes disa objekteve të reja, që i shtojnë dozat e larmisë kuzhinës suaj, krahas funksioneve të tyre primare. Prej materiali dru, metal, me detaje ngjyrash, por jo vetëm. Ja disa sugjerime tonat…

Lule në tryezë
Nga Juliska
Përpos dizajnit të veçantë që duket se sjell pranverën në tryezën tuaj, falë luleve dhe ngjyrave të shumta, ky objekt vlen për të shërbyer gjalpin.
Çmimi 70 euro

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code