Kapele-kullesë

Në dukje të parë ngjan si një kapele, por në fakt është…

Një magjistare fluturon?

Në lugën e drurit me të cilën përzieni produktet gjatë procesit të…

Sa është ora?

Kjo orë muri nga Infinity është mjaft funny! Me siluetën e një…

Mbajtëse-komardare

Me dizajn unik, kjo flamingo në formën e një komardareje, ka funksion…

Bojë ndriçuese nga Ethan

Boja e derdhur nga kova, dhe larmia e ngjyrave në këto llamba…

Një vend në varkë nga Hay

Varka në miniaturë, që të çojnë në udhëtime imagjinare, por në të…

Ora e ngjyrave

Duket si një krijim fëmijësh plot fantazi, por në fakt kjo është…

Gati për t’u hedhur? Nga Ghidini 1961

Një set tasash, që bëhet i këndshëm falë mini figurave të vendosur…

Një elefant në tavolinë

Për të shtuar larminë e stilit në skrivaninë tuaj të punës, zgjidhni…

Mbajtëse & Kafshë nga Vitra

Të vlefshme për të sistemuar çelësa, monedha, apo sende të tjera të…