Natyrale

Prej vitesh tashmë, Aurela Hoxha ka vendosur emrin e saj në një…

Vlera e trashëgimisë

Në një periudhë ku gjithçka e vjetër etiketohet si “demodè”, të ruash…

Joseph Ettedgui, pioneri i elegancës!

Joseph Ettedgui kategorizohet si një prej dizenjuesve që bënë diferencën në botën…

Fjodora Fjora, fenomenale!

Prej kohësh Fjodora vetëm rrezaton dhe kur i referohemi kohës, e dimë…

Art në lëkurë!

Prej vitesh tashmë, tregu i tatuazheve dhe piercing është kthyer në një…

Venera Lumani dhe Lind Islami, In Love!

Kur mendojmë për dashurinë nuk gjejmë dot një definicion të saktë, dimë…

Një stendë për humorin!

Veshur me petkun e së qeshurës edhe e vërteta më e hidhur…

Kush është shqiptari i famshëm që ka ndihmuar qindra studente jashtë vendit

Elvin Guri mund të kishte mbetur i panjohur për publikun e gjerë…

Dorina Garuci – A star is born!

“Gjeniu i Vogël” është një prej programeve që ka mbetur gjatë në…

Ledia Kucani: Suksesi është zgjedhje, jo kombinim rrethanash

Nëse mendoni se drejtimi i duhur profesional është një zgjidhje, ju prezantojmë…