10 nga Elegance – Desantila Vatnikaj

Ku ndodheni tani dhe me çfarë po merreni? Aktualisht ndodhem në Panairin…

Olsjana Ajdini – Thuaje me Lule

Lulet mund të flasin, të urojnë dhe të transmetojnë mesazhe dhe dashurinë…

Tinguj dhe shumë ëndrra! Sara Zoto, e dashuruar me muzikën.

Të rrethohesh nga muzika dhe të përkundesh nga tingujt e saj, gjatë…

9 Muses Paris, frymëzim për stilin unik

Nga Parisi i stilit dhe finesës, Najada Musa ka menduar të krijojë…

Stil & Personalitet me Xhorxha Gjino

Veshja juaj e përditshme? Në përditshmëri jam shumë e thjeshtë, por gjithmonë…

Zhaklina Gjolla në 10 pyetje nga Elegance

Ku ndodheni tani dhe me çfarë po merreni aktualisht? Aktualisht jam duke…

Ledia Kuçani – Suksesi është zgjedhje, jo kombinim rrethanash!

Nëse mendoni se drejtimi i duhur profesional është një zgjidhje, ju prezantojmë…

Paskualina – Art në lëkurë

Si lindi e gjitha? Çfarë shërbeu si shtysë që ta konsideroje artin…

Ronald Gjura – Pak nga të gjitha!

Një talent me patjetër duhet të ndiqet dhe afirmohet. Pikërisht këtë zgjodhi…

Një stendë për humorin! – Olsi Çala

Dy fjalë për Olsin: Olsi është tejet karizmatik, plot humor, vitalitet dhe…

error: Content is protected !!