Modë, pasion dhe stil!

Industria e modës dhe e fashionit në vendin tonë është një seknë…

Një botë e çmuar!

Loja me ngjyrat dhe format e gurëve, deri në krijimin e bizhuve…

Skena, Shkëlqimi dhe Pasioni! Një rrëfimi nga tre zonja të teatrit.

Në mesin e një debati të nxehtë për teatrin, gjendjen e tij…

I vogli – I madh Pierpaolo

Linguazhi estetik dhe procesi kreativ përmes të cilit ëndrrat e Pierpaolo Piccioli…

Sipërmarrësit e rinj 2018!

Shpesh, të nisësh një projekt të ri apo të bësh realitet një…

Radmilo Vlacic: “Sezon i ri, objektiva të reja”

Të qenit lider në një kompani që rezulton të jetë histori suksesi…

Era Muça: Pusho duke punuar

Në fillimet e saj të punës, kishte vështirësitë e zakonshme të çdo…

Stjuardesa Amarda Logu: “Bëj punën e ëndrrave të mia”

Të pasurit e profesioni grishës jo gjithmonë është diçka e lehtë dhe…

Delinda Muçollari: Pusho duke punuar

Jeta dhe puna në kroçerë për të nisi para gati tri vitesh,…

Albatros Rexhaj: “Kur nuk më kthehet dashuria…”

Ku ndodheni tani dhe me çfarë po merreni?  Jam në lëvizje të…