E re, sportive, krenare, inteligjente, me zemër të madhe, gjithmonë e njëjta, jashtëzakonsisht e bukur, tmerrësisht tërheqëse: të gjitha virtytet më të mira përmblidhen te bukuroshja e cila na prezantoi dhe valëviti denjësisht flamurin shqiptar në Miss Universe, Cindy Marina.
Pwrtej emocioneve të jashtëzakonshme të “garës” për kurorën e bukurisë, Cindy është shumë më tepër se një fytyrë e bukur; është një volejbolliste shumë e talentuar, një aktiviste në mbrojten e planetit, një vajzë me zemër të madhe dhe dëshirën për të ndihmuar dhe sigurisht, shembulli i duhur i frymëzimit.
Elegance ju fton të ndiqni intervistën e Miss-it e cila u rendit në Top 20 të femrave më të bukura në univers.

Leave A Comment

Your email address will not be published.