Laptopi i parë nga Porche

Është një nga ato pajisje elektronike pas të cilës do të afeksionoheni vërtet! Laptopi i parë i prodhuar nga Porche, është i pajisur me program Windows 10 Pro, ka të përfshirë kamera pesë megapixel, sensor infra të kuq, dhe kryesorja mund të rrotullohet 360 gradë. Ky laptop është i pajisur gjithashtu me një stilolaps dixhital, që shërben për të realizuar punime të ndryshme grafike.

Çmimi  2,500 euro