Moon Drops nga Damiani

Për koleksionin “Moon Drops”, Damiani ka punësuar stilisten e aksesorëve Ludovica Andreoni Montezemolo. E njohur për stilin e saj ikonik dhe shumë bashkëkohor, krijuesja ka realizuar këtë kolesksion që në vetvete përmban një shtrirje të gjerë ngjyrash dhe shkëlqimesh që nga e verdha, roza, e bardha dhe e zeza. Shkëlqimi i diamanteve e bën këtë koleksion shumë të thjeshtë për t’u adaptuar me çdo veshje. Ju mund të zgjidhni t’i vishni më vete ose të miksuar të gjitha sëbashku. 1500 Euro
Përfaqësues i koleksioneve Damiani në Shqipëri – Kastrati Jewellery