Ai është një artist i ri i cili premton shumë, e kemi parë të eskpermentojë në pikturë, skulpturë, skenografi dhe fotografi. Interesant mbetet kënvështrimi i tij mbi artin dhe frymëzimet që ky i ri ka kur fjala vjen për t’u shprehur përmes shprehisë së tij Artistike. Ne jemi ndalur ne një intervistë për të kuptuar më shumë rreth tij.

Për më shumë shfletoni Elegance