Vlera e trashëgimisë

Në një periudhë ku gjithçka e vjetër etiketohet si “demodè”, të ruash traditat e një historie të lashtë si ajo e vendit tonë është një sfidë, e cila duket se është fituar nga të rinjtë. Dafina, Manjola, Anisa dhe Ivi janë 4 të rinj shumë të talentuar, të cilët duket se gjejnë frymëzim në traditën e moçme shqiptare. Motivet e folklorit, veshjet popullore, ngjyrat tipike të punimeve popullore zënë vend në krijimet e të rinjve, për të dëshmuar se rrënjët vazhdojnë të jenë të fuqishme dhe të ushqejnë çdo shqiptar kreativ.