Si të dekorosh një mur të bardhë!

Janë disa kënde në shtëpi që mund t’i shndërroni, në një dekor…

Old but Gold nga Hermitage në Tiranë

Ndërthurja e stilit antik me atë modern, mishërohen në këto mobilje të…

Ndriço hapësirën

Jepini dritë ambienteve tuaja, duke zgjedhur llambadarin e duhur! Forma të veçanta,…

Animal Instinct në shtëpinë tuaj!

Natyra është frymëzim jo vetëm për stilistët…Një koleksion detajesh i jashtëzakonshëm i…

Natyra si dekor në shtëpi

Tendencat e fundit të interior design për 2017-ën, sjellin natyrën në shtëpinë…

Art në mur

Po planifikoni ndryshime në ambientin e brendshëm të shtëpisë suaj?! Një zgjedhje…

Shtëpitë Vip në festë!

Ato janë të parat që ndezin atmosferën festive në shtëpitë e tyre,…

Festa në shtëpi!

Një dekor special që përcjell atmosferë magjike në çdo detaj tijin! Nga…

Shtëpitë e stilistëve më të famshëm të botës

Ata që janë të preferuarit e yjeve të muzikës, Hollywood-it, biznesit, krijimet…

Shtëpia e Krishtlindjeve, sipas Ikea-s!

Ide, dekor festiv dhe gjithçka tjetër për një ambient modern!  Jemi në…

error: Content is protected !!