Shtëpia e pushimit prej pasqyre

Pushimet janë një mundësi e mirë për të eksploruar edhe arkitekturën! Nëse jeni adhurues të malit dhe ditëve të freskëta nën pemët e larta dhe përrenjtë e vrullshëm, Bolzano është ajo që po kërkoni. Jo vetëm për natyrë, por edhe për një gjetje arkitektonike, po flasim për “Shtëpinë e Pushimit prej Pasqyre”, kjo vilë e cila shkrihet në mënyrë prefekte me natyrën duke u mimetizuar prej pasqyrimit të saj është lehtësisht e arritshme nga të gjithë.

Për më shumë shfletoni Elegance

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code