Unike, të pazakonta, super çanta

Moda nuk rresht, gjithmonë na surprizon, përherë prezanton çudira. Çudituni, mahnituni dhe…

The Gentleman. Matthew Zorpas – Disa kanë stil, disa jo!

Arritja më e madhe e një njeriu që merret me stilin e…

Ju sjellim artikullin e parë në botë, i shkruar nga një robot

Teknologjia po përparon çdo ditë, me ritme kaq të shpejta, sa ka…

Harley në çdo epokë!

Harley Davidson nuk është thjesht një prej motoçikletave më të famshme, është…

Paul Gaudio, vizionari që riktheu Adidas në piedestal

Të gjithë e njohim Adidas si pionerin e veshjeve sportive dhe krijimeve…

Karrige të çuditshme!

Karriget kanë luajtur disa role që nga ekzistenca e tyre! Ato janë…

Interior unik për një shtëpi të pazakontë

Shtëpia është hapësira ku ne investojmë më së shumti, ndaj sigurisht duam…

Origami, nga Azia në shtëpinë tuaj!

Teknika e vjetër kineze e lojës me letra “Origami”, ka frymëzuar shumë…

Be Cool

Të gjithë njerëzit unikë dhe kreativë e reflektojnë kudo veçantinë e tyre:…

Robotë si supermodele? Moda ka thënë “Po!”.

Në ditët e sotme, tradita dhe industria e modës nuk po bashkohen…

error: Content is protected !!