Harley në çdo epokë!

Harley Davidson nuk është thjesht një prej motoçikletave më të famshme, është brand-i më legjendar në historinë e njerëzimit!
Daton që prej vitit 1903 në “Epokën e Motorëve” dhe gjithçka ka nisur me 2 miq të cilët kombinuan pjesë dhe krijuan kryeveprën Harley, e cila sfidoi kuajt dhe këta të fundit dolën shumë shpejt nga tregu. Për më tepër se 1 shekull e 1 dekadë, Harley numëron rreth 6 bilionë dollar!
Harley ka kaluar shumë sfida, por vazhdon të shkarkojë kuajfuqitë në rrugët e botës dhe në zemrat e njerëzve.

Ju prezantojmë modelet më të suksesshme që i sollën kaq shumë para Harley Davidson:

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

1915 Harley Davidson 11F


1983 Harley Davidson XR-1000


2002 Harley Davidson VRSCA V-Rod


2009 Harley Davidson FLHT Electra Glide Standard


2012 Harley Davidson FLHR Road King